Informatie

Lees hier meer over ons

Groene visie

Openingstijden

Kinderdagverblijf Huisje Boompje Beestje is open op:
Maandag t/m vrijdag van 6.30u tot 18.30 uur

Onze administratie is telefonisch bereikbaar op maandag en vrijdag tot 12.00u en via mail info@kdvhuisjeboompjebeestje.nl

Sluitingsdagen 2021

Nieuwjaarsdag 1 januari
Carnaval maandag 15 en dinsdag 16 februari
Pasen maandag 5 april
Hemelvaartsdag donderdag 13 mei
Pinksteren maandag 24 mei
Tussen kerst en oud&nieuw 2021

Tarieven 2021

Dagopvang vast
Dagopvang flexibel
Incidentele opvang

Werken en stage bij HBB

Vacature

Bij kinderdagverblijf Huisje Boompje Beestje zijn we heel veel buiten met de kinderen. We spelen veel buiten, zijn in de moestuin bezig of doen allerlei leuke en educatieve activiteiten buiten. Wij hanteren een gezond voedingsbeleid en plukken fruit en groente o.a. uit onze eigen moestuin.

Werken bij kinderdagverblijf Huisje Boompje Beestje betekend dat je naast dat je een een vertrouwensband opbouwt met de kinderen en ouders, je jezelf ook ontwikkeld doordat je je verdiept in het bieden van pedagogische kwaliteit door studie, verdieping en verbreding van je kennis en eigen kwaliteiten.

Werken als pedagogisch medewerker

Voor het beroep pedagogisch medewerker zijn er verschillende opleidingen die kwalificeren (volgens CAO kinderopvang)

Vacature of open sollicitatie?

Hou je van natuur, avontuur, ontdekken en creatief bezig zijn? Ben je niet bang om vies te worden? Hou je van veel buiten zijn, ook als het koud is of regent? Vind je het leuk om activiteiten te bedenken die passen binnen onze natuurlijke kinderopvang en binnen onze ‘groene’ pedagogische visie? Ben je energiek en actief, kun je goed zelfstandig werken, organiseren en heb je een gezonde dosis verantwoordelijkheid ?

Dan reageer middels een open sollicitatie of informeer via onderstaande mail of we vacatures hebben.

Stage lopen bij ons

Bij kinderdagverblijf Huisje Boompje Beestje kun je aan de slag als een gemotiveerde stagiaire! Naast taken van verzorgende aard komen natuurlijk de natuur, educatieve en creatieve activiteiten aan bod. Wij bieden stagiaires een andere kijk op kinderopvang en een goede professionele begeleiding met begeleidingsgesprekken.
Kinderdagverblijf Huisje Boompje Beestje is een erkend leerbedrijf voor o.a de opleiding helpende zorg en welzijn, pedagogisch werk (MBO niveau 2, 3 en 4), HBO pedagogiek en losse modules praktijkonderwijs)

Wil jij bij ons stage lopen?

Over het algemeen geven wij aan de opleiding aanbieders de stageplekken door en worden studenten geplaatst volgens dit aanbod, maar je kunt altijd zelf informeren of we een stageplek hebben via info@kdvhuisjeboompjebeestje.nl